VM i Russland

  • January 19, 2016

Bandy VM i alle alders-klasser er rett rundt hjørnet, og for seniorene avvikles VM i år i Ulyanovsk. 18 deltagende land fordelt i en A-, og en B-pulje i perioden 30 januar til 12 februar. Ulyanovsk har en helt ny innendørs arena; Volga-Sport-Arena med plass til 5000 tilskuere. Det skal også spilles kampen på tradisjonsrike Trud Stadion, en gammel utendørs arena med 15,000 plasser på tribunene. 

Totalt 8 land i A puljen og 10 land i B puljen(denne avvikles 8-12 februar)

PuljenSverigeRusslandKasakstan, Finland, Norge, USA, Hviterusslandog Latvia

 PuljenUngarn, Japan, EstlandTsjekkia, Nederland, Somalia, Ukraina, Kina, Tyskland og Mongolia

Her er det Norske uttaket til VM for senior:

 Keepere:

Christopher Smerkerud (1) UllevålAleksander Nygård (12), Stabæk

Utespillere:

Anders Greger Svenn (2), Ullevål, Christian Randsborg (4), StabækPetterRenstrøm Moen (5), Solberg, Marius Austad (6), Solberg, Fredrik Randsborg(7) Stabæk, Magnus Høgevold (8), Stabæk, Nikolai Rustad Jensen (9), Stabæk, Christian Lauenborg Waaler (10), Ready, Sondre BratvoldKristoffersen (11) Solberg, Peder Remman (14) SurteSverre Brecheisen (15) Stabæk, Robin Nicolay Cras (16), MjøndalenFritiof Hagberg (18), SandvikenPetter Yngve Løyning (19), StabækEirik Bøe Johnsen (22), Solberg.

Hjemmeværende reserver

Kenneth Larsen (20), Sarpsborg, Emil Øby Olsen (3), SarpsborgSigurdStrømnes (13) Sarpsborg, Jonas Tjomsland (17), HelenelundSondre EikHammerstad (23), Ullevål, Jan Olav Løyning (4), Stabæk.